Om bandet

Når Dem Du Elsker sætter igang, så kører festen med et bredt udvalg af de største danske og udenlandske hits fra 70, 80, 90erne og frem til i dag såsom OneTwo, Tøsedrengene, Thomas Helmig, Danser med Drenge, Sanne Salomonsen, Abba, Whitney Houston, Michael Jackson, Toto, Tina Turner, Heart m.fl. Der er power på de 5 stærke musikere der leverer pop, disco, rock og soul, så dansegulvet er fyldt hele tiden.

Den rødhårede sangerinde Susie Sandberg med mange år på scenen er i front og hun har et stærkt team af musikere bag sig Johnny Andersen på bas, Anders Rønne på keys/kor, Henrik Wiene Jensen på guitar og Allan Andersen på trommer/kor.

Dem Du Elsker kan bookes til alle typer arrangementer og har stor erfaring med bryllupper, runde fødselsdage, firmafester, halfester mv. Det er muligt at tilkøbe musik med sang til under maden. Endvidere er det også muligt at tilkøbe Karaoke med live band, hvor publikum inviteres til at komme op på scenen og synge kendte sange. Det er virkelig noget, der sætter en fest i gang med god stemning og masser af højt humør.

Dem Du Elsker medbringer selv lyd- og lysanlæg som tilpasses efter lokalets størrelse. Bandet kan bookes 3x45 min, 4x45 min eller 2x70 min eller efter aftale og bandet spiller over hele Danmark.

Kontakt Anders Rønne på +45 29933310 eller Susie Sandberg på +45 23605878 til en snak om netop dit arrangement. Pris efter aftale.